• Details
  • Transcript


25 Jun 2019

Click on icon to select language title.
Video tags are automatically extracted using advanced Natural Language Processing (NLP)

Captions are automatically generated using Speech Recognition AI
Start
End
Caption
00:00:27.700
Paint the new upload IWA statue Sampurasun Tatapa lilis Ari
00:00:30.900
Kuring Sim in a typical Sunda Nu line Kadugikeun
00:00:35.600
Bela-bela na sabudeureun city ka Bewara nu 90
00:00:45.400
Majoring in language education in Indonesian literature na Bachelor Eid Jeung
00:00:52.000
Post Jeung University Suryakencana street food Cianjur pockets two Sunda Pati 2011
00:00:57.500
International Seminar is Dina's business development identity in Sundanese culture
00:00:58.200
In Kebalen
00:01:04.700
Amir Khan wrong Sahiji View assassin program in Paduli neighborhood
00:01:08.500
Live Sawatara time ka handyman in forest area city Cianjur
00:01:14.400
Office live his ogé deserves a tribe Bu Surya mentions
00:01:20.500
Wrong Sahiji view of lion ornaments Nyaeta kapedulian Ka neighborhood
00:01:25.700
Salaku ETA Saturday 24 December 2011 in the City forest area
00:01:30.300
The outboard office of the
00:01:34.700
Ogé deserves a FAJR element reset Barakatuh Sampurasun kang ETA
00:01:38.900
Kumaha Daraman Patepang in Samsung Kuring the Boga two Sundanese
00:01:46.700
Dibariskeun Bewara-Bewara sabudeureun the word sunda anu Salengkepna ka
00:01:53.000
The Rupinder ema of hundreds of districts
00:01:58.200
9 March 2012 Lumangsung in the Indonesian teacher building
00:02:04.800
The old woman I was in and I was not in the room.
00:02:10.200
A B. A. A. A. A. Infinity Diwanoh
00:02:16.100
Business unit of Fish Market San goods Saturday 9 Dieu to for
00:02:19.800
Tarasi at the office Keneh PA H Detailed Raya Sukabumi Rancagoong
00:02:25.800
Business unit Pastry Manuk ku my specialist arisan Kiwari goods
00:02:31.300
Geus Nambahan Kakuatan in the Pamiarsa Regent Cianjur Sanaha in Glass
00:02:36.600
P Muhtar Solihin attending Kagiatan meeting Musrembang Sarupi in Pamarsomehow
00:02:42.200
West Java District Cianjur 2002 tours in Gedong Qingzhou
00:02:46.900
Cipanaspacet ka regent Cianjur in the presence ogé KU commissions in the substation
00:02:50.400
Organizing the Pocket NA interpreters and the Regent
00:02:57.300
Nikita Villa Green Hill Cipanaspacet
00:03:01.400
I am the Chairman of the commission of Hiji member in Peru interpreters and
00:03:08.000
Branch Maksa Environmental division of Indit Senen to romance th 2002
00:03:14.200
Ngasahkeun help 2500 in the challenged Ka Masarakat village Cikoneng subdistrict
00:03:18.400
Cibeber Dipuseurkeun in the Pasantren Dolphin City yield
00:03:25.000
Foundation sinet Monday 12 March 2012 Ngalaksanakeun Wrong Sahiji program
00:03:29.800
Work in Tiiseun Kulan my life cerama South aid 2500 seedlings
00:03:33.600
The Tatangkalan ka masarakat in désa urang Katelah agus doctor ti
00:03:38.300
Sababaraha specialist Nu Hiji in Hiji nu container called health
00:03:44.900
Social Indonesia aya rules ANU Diala ku Dedi Green RA
00:03:49.800
Sunday rice paddies 2002 as Nyaeta Tepatna at the University of Ka
00:03:55.800
Prey Street Halimun 42 Bandung Diluuhan ME Chairman 60
00:04:02.600
KU but Sia oge guest invitation Lianna in the West ANU
00:04:09.500
to wewengkon anu dibikeun ku partéy arrahya pulitik casey come
00:04:16.800
Jeung Robert Real Keur Dipoto KU journalist BM Diah
00:04:23.500
A. A. h. S. A
00:04:28.500
The Board of Destination Force 66 A where the people resistant TEU
00:04:35.800
USA Ngalaksanakeun Kawarti The establishment of Terminal Council Force 36 data hundreds
00:04:42.100
Sakaligus ogé Musawarah Taurus Force 66 ning Gara-Gara Turahmi hundreds
00:04:46.200
Our 9 Marat 2002 in the Flower City hall of Cipanas
00:04:58.000
The Pacet of Kabupaten Cianjur Sunda Ciranjang Cianjur
00:05:03.900
Jeung mass ANU calculated paid Tina location Market Ieu Sabab
00:05:09.900
Nyadiakeun Room A said Nyoba Maksakeun Pangwangunan Market
00:05:14.700
ANU still be packaged with two Urang Nu considered mandankeun worth Ari
00:05:18.700
Sababna mah
00:05:24.400
Grateful for Alexander my broadcast ANU Mancen duty Ngahaturkeun Mrs Kana
00:05:31.700
Word Sandina assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatu Greetings Padilla rata in the ultimate
00:05:36.100
In Warta Sunda simkuring endog salted angklung mancen task Sekaten
00:05:40.100
Mrs Na perhatosanana wa Babar natural Ka
00:00:27.700
cat unggah iwa baru patung sampurasun panisan tatapa lilis ari
00:00:30.900
sim kuring ngajaga di wa khas sunda nu baris kadugikeun
00:00:35.600
bela-bela na sabudeureun kota ka bewara nu 90
00:00:45.400
jurusan pendidikan bahasa jeung sastra indonesia na sarjana lebaran jeung
00:00:52.000
paska jeung universitas suryakencana cianjur saku dua pati sunda 2011
00:00:57.500
ngagelar seminar internasional dina kemah usaha pembinaan identitas budaya sunda
00:00:58.200
dalam kebalen
00:01:04.700
amir khan salah sahiji program gawe assassin di paduli lingkungan
00:01:08.500
hidup sawatara waktu ka tukang di kawasan hutan kota cianjur
00:01:14.400
kantor hidup nya ogé patut a suku bu surya sebutan
00:01:20.500
salah sahiji tukang gawe hiasan singa nyaeta kapedulian ka lingkungan
00:01:25.700
salaku eta sabtu 24 desember 2011 di kawasan hutan kota
00:01:30.300
cianjur singget tur bareng jeung kantor lingkungan hidup alas tuliskan
00:01:34.700
ogé patut a subuh unsur ulang barakatuh sampurasun kang eta
00:01:38.900
kumaha daraman patepang di samsung kuring ngan boga dua sunda
00:01:46.700
dibariskeun bewara-bewara sabudeureun kota cianjur kata sunda anu salengkepna ka
00:01:53.000
rupinder ema wanita ratusan pendidikan kabupaten cianjur anu di sagara
00:01:58.200
keun jumaah 9 maret 2012 lumangsung di gedung guru indonesia
00:02:04.800
duanana nyaéta megatkeun tali silaturahmi dharma wanita tua didikan ku
00:02:10.200
patency anggota anu salajengna fahri salila diwanoh ku masarakat dina
00:02:16.100
unit bisnis pasar ikan san barang saptu 9 dieu pikeun
00:02:19.800
tarasi di kantor keneh pa h rinci raya sukabumi rancagoong
00:02:25.800
cianjur unit bisnis pastry manuk ku spesialis arisan barang kiwari
00:02:31.300
geus nambahan kakuatan di pamiarsa bupati cianjur sanaha di kaca
00:02:36.600
p muhtar solihin dihadiran kagiatan rapat musrembang sarupi di pamarentah
00:02:42.200
daerah kabupaten cianjur jawa barat 2002 wisata di gedong qingzhou
00:02:46.900
cipanaspacet ka bupati cianjur dihadiran ogé ku komisi di gardu
00:02:50.400
anjur saku na sarta para bupati
00:02:57.300
nikita villa green hill cipanaspacet haji kecap natal solokan bupati
00:03:01.400
cianjur dibarengan ku ketua komisi hiji anggota di peru sarta
00:03:08.000
kapala maksa divisi lingkungan indit senen ke asmara th 2002
00:03:14.200
ngasahkeun bantuan 2500 di ditantang ka masarakat desa cikoneng kecamatan
00:03:18.400
cibeber dipuseurkeun di kota pasantren lumba luluh
00:03:25.000
yayasan sinet senin 12 maret 2012 ngalaksanakeun salah sahiji program
00:03:29.800
kerja di tiiseun kulan hidupku cerama selatan bantuan 2500 bibit
00:03:33.600
tatangkalan ka masarakat di désa urang katelah agus dokter ti
00:03:38.300
sababaraha spesialis nu hiji di hiji wadah nu disebut kesehatan
00:03:44.900
sosial indonesia aya aturan anu diala ku dedi green ra
00:03:49.800
minggu sawah marat 2002 as nyaeta tepatna di universitas ka
00:03:55.800
mangsa jalan terusan halimun 42 bandung diluuhan ku ketua 60
00:04:02.600
ku tapi sia oge tamu undangan lianna di barat anu
00:04:09.500
to wewengkon anu dibikeun ku partéy pulitik arrahya casey datang
00:04:16.800
jeung robert nyata keur dipoto ku wartawan bm diah
00:04:23.500
anti aging pas mita aya s-an warta sunda anu salengkepna
00:04:28.500
dewan pengurus angkatan tujuan 66 a mana teu tahan rakyat
00:04:35.800
usa ngalaksanakeun kawarti pembentukan dewan terminal angkatan 36 data ratusan
00:04:42.100
sakaligus ogé musawarah taurus angkatan 66 ning gara-gara turahmi ratusan
00:04:46.200
jumaah 9 marat 2002 kita di aula kota bunga cipanas
00:04:58.000
pacet kabupaten cianjur sunda ciranjang cianjur bentrok antara para gan
00:05:03.900
jeung massa anu dikira dibayar tina lokasi pasar ieu sabab
00:05:09.900
pihak nyadiakeun kamar a kata kata nyoba maksakeun pangwangunan pasar
00:05:14.700
anu masih dipaké dua urang nu dianggap diamankeun patut ari
00:05:18.700
sababna mah sakitu bewara anu
00:05:24.400
syukuri alexander siaran ku anu mancen tugas ngahaturkeun nuhun kana
00:05:31.700
kata sandina assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu salam padilla rata di pamungkas
00:05:36.100
di warta sunda simkuring endog asin angklung mancen tugas sekaten
00:05:40.100
ku nuhun kana perhatosanana wa babar ka alam
00:00:27.700
cat unggah iwa baru patung sampurasun panisan tatapa lilis ari
00:00:30.900
sim kuring ngajaga di wa khas sunda nu baris kadugikeun
00:00:35.600
bela-bela na sabudeureun kota ka bewara nu 90
00:00:45.400
jurusan pendidikan bahasa jeung sastra indonesia na sarjana lebaran jeung
00:00:52.000
paska jeung universitas suryakencana cianjur saku dua pati sunda 2011
00:00:57.500
ngagelar seminar internasional dina kemah usaha pembinaan identitas budaya sunda
00:00:58.200
dalam kebalen
00:01:04.700
amir khan salah sahiji program gawe assassin di paduli lingkungan
00:01:08.500
hidup sawatara waktu ka tukang di kawasan hutan kota cianjur
00:01:14.400
kantor hidup nya ogé patut a suku bu surya sebutan
00:01:20.500
salah sahiji tukang gawe hiasan singa nyaeta kapedulian ka lingkungan
00:01:25.700
salaku eta sabtu 24 desember 2011 di kawasan hutan kota
00:01:30.300
cianjur singget tur bareng jeung kantor lingkungan hidup alas tuliskan
00:01:34.700
ogé patut a subuh unsur ulang barakatuh sampurasun kang eta
00:01:38.900
kumaha daraman patepang di samsung kuring ngan boga dua sunda
00:01:46.700
dibariskeun bewara-bewara sabudeureun kota cianjur kata sunda anu salengkepna ka
00:01:53.000
rupinder ema wanita ratusan pendidikan kabupaten cianjur anu di sagara
00:01:58.200
keun jumaah 9 maret 2012 lumangsung di gedung guru indonesia
00:02:04.800
duanana nyaéta megatkeun tali silaturahmi dharma wanita tua didikan ku
00:02:10.200
patency anggota anu salajengna fahri salila diwanoh ku masarakat dina
00:02:16.100
unit bisnis pasar ikan san barang saptu 9 dieu pikeun
00:02:19.800
tarasi di kantor keneh pa h rinci raya sukabumi rancagoong
00:02:25.800
cianjur unit bisnis pastry manuk ku spesialis arisan barang kiwari
00:02:31.300
geus nambahan kakuatan di pamiarsa bupati cianjur sanaha di kaca
00:02:36.600
p muhtar solihin dihadiran kagiatan rapat musrembang sarupi di pamarentah
00:02:42.200
daerah kabupaten cianjur jawa barat 2002 wisata di gedong qingzhou
00:02:46.900
cipanaspacet ka bupati cianjur dihadiran ogé ku komisi di gardu
00:02:50.400
anjur saku na sarta para bupati
00:02:57.300
nikita villa green hill cipanaspacet haji kecap natal solokan bupati
00:03:01.400
cianjur dibarengan ku ketua komisi hiji anggota di peru sarta
00:03:08.000
kapala maksa divisi lingkungan indit senen ke asmara th 2002
00:03:14.200
ngasahkeun bantuan 2500 di ditantang ka masarakat desa cikoneng kecamatan
00:03:18.400
cibeber dipuseurkeun di kota pasantren lumba luluh
00:03:25.000
yayasan sinet senin 12 maret 2012 ngalaksanakeun salah sahiji program
00:03:29.800
kerja di tiiseun kulan hidupku cerama selatan bantuan 2500 bibit
00:03:33.600
tatangkalan ka masarakat di désa urang katelah agus dokter ti
00:03:38.300
sababaraha spesialis nu hiji di hiji wadah nu disebut kesehatan
00:03:44.900
sosial indonesia aya aturan anu diala ku dedi green ra
00:03:49.800
minggu sawah marat 2002 as nyaeta tepatna di universitas ka
00:03:55.800
mangsa jalan terusan halimun 42 bandung diluuhan ku ketua 60
00:04:02.600
ku tapi sia oge tamu undangan lianna di barat anu
00:04:09.500
to wewengkon anu dibikeun ku partéy pulitik arrahya casey datang
00:04:16.800
jeung robert nyata keur dipoto ku wartawan bm diah
00:04:23.500
anti aging pas mita aya s-an warta sunda anu salengkepna
00:04:28.500
dewan pengurus angkatan tujuan 66 a mana teu tahan rakyat
00:04:35.800
usa ngalaksanakeun kawarti pembentukan dewan terminal angkatan 36 data ratusan
00:04:42.100
sakaligus ogé musawarah taurus angkatan 66 ning gara-gara turahmi ratusan
00:04:46.200
jumaah 9 marat 2002 kita di aula kota bunga cipanas
00:04:58.000
pacet kabupaten cianjur sunda ciranjang cianjur bentrok antara para gan
00:05:03.900
jeung massa anu dikira dibayar tina lokasi pasar ieu sabab
00:05:09.900
pihak nyadiakeun kamar a kata kata nyoba maksakeun pangwangunan pasar
00:05:14.700
anu masih dipaké dua urang nu dianggap diamankeun patut ari
00:05:18.700
sababna mah sakitu bewara anu
00:05:24.400
syukuri alexander siaran ku anu mancen tugas ngahaturkeun nuhun kana
00:05:31.700
kata sandina assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu salam padilla rata di pamungkas
00:05:36.100
di warta sunda simkuring endog asin angklung mancen tugas sekaten
00:05:40.100
ku nuhun kana perhatosanana wa babar ka alam