• Details
  • Transcript


25 Jun 2019

Video tags are automatically extracted using advanced Natural Language Processing (NLP)

Captions are automatically generated using Speech Recognition AI
Start
End
Caption
00:00:27.700
Paint the new upload IWA statue Sampurasun Tatapa lilis Ari
00:00:30.900
Kuring Sim in a typical Sunda Nu line Kadugikeun
00:00:35.600
Bela-bela na sabudeureun city ka Bewara nu 90
00:00:45.400
Majoring in language education in Indonesian literature na Bachelor Eid Jeung
00:00:52.000
Post Jeung University Suryakencana street food Cianjur pockets two Sunda Pati 2011
00:00:57.500
International Seminar is Dina's business development identity in Sundanese culture
00:00:58.200
In Kebalen
00:01:04.700
Amir Khan wrong Sahiji View assassin program in Paduli neighborhood
00:01:08.500
Live Sawatara time ka handyman in forest area city Cianjur
00:01:14.400
Office live his ogé deserves a tribe Bu Surya mentions
00:01:20.500
Wrong Sahiji view of lion ornaments Nyaeta kapedulian Ka neighborhood
00:01:25.700
Salaku ETA Saturday 24 December 2011 in the City forest area
00:01:30.300
The outboard office of the
00:01:34.700
Ogé deserves a FAJR element reset Barakatuh Sampurasun kang ETA
00:01:38.900
Kumaha Daraman Patepang in Samsung Kuring the Boga two Sundanese
00:01:46.700
Dibariskeun Bewara-Bewara sabudeureun the word sunda anu Salengkepna ka
00:01:53.000
The Rupinder ema of hundreds of districts
00:01:58.200
9 March 2012 Lumangsung in the Indonesian teacher building
00:02:04.800
The old woman I was in and I was not in the room.
00:02:10.200
A B. A. A. A. A. Infinity Diwanoh
00:02:16.100
Business unit of Fish Market San goods Saturday 9 Dieu to for
00:02:19.800
Tarasi at the office Keneh PA H Detailed Raya Sukabumi Rancagoong
00:02:25.800
Business unit Pastry Manuk ku my specialist arisan Kiwari goods
00:02:31.300
Geus Nambahan Kakuatan in the Pamiarsa Regent Cianjur Sanaha in Glass
00:02:36.600
P Muhtar Solihin attending Kagiatan meeting Musrembang Sarupi in Pamarsomehow
00:02:42.200
West Java District Cianjur 2002 tours in Gedong Qingzhou
00:02:46.900
Cipanaspacet ka regent Cianjur in the presence ogé KU commissions in the substation
00:02:50.400
Organizing the Pocket NA interpreters and the Regent
00:02:57.300
Nikita Villa Green Hill Cipanaspacet
00:03:01.400
I am the Chairman of the commission of Hiji member in Peru interpreters and
00:03:08.000
Branch Maksa Environmental division of Indit Senen to romance th 2002
00:03:14.200
Ngasahkeun help 2500 in the challenged Ka Masarakat village Cikoneng subdistrict
00:03:18.400
Cibeber Dipuseurkeun in the Pasantren Dolphin City yield
00:03:25.000
Foundation sinet Monday 12 March 2012 Ngalaksanakeun Wrong Sahiji program
00:03:29.800
Work in Tiiseun Kulan my life cerama South aid 2500 seedlings
00:03:33.600
The Tatangkalan ka masarakat in désa urang Katelah agus doctor ti
00:03:38.300
Sababaraha specialist Nu Hiji in Hiji nu container called health
00:03:44.900
Social Indonesia aya rules ANU Diala ku Dedi Green RA
00:03:49.800
Sunday rice paddies 2002 as Nyaeta Tepatna at the University of Ka
00:03:55.800
Prey Street Halimun 42 Bandung Diluuhan ME Chairman 60
00:04:02.600
KU but Sia oge guest invitation Lianna in the West ANU
00:04:09.500
to wewengkon anu dibikeun ku partéy arrahya pulitik casey come
00:04:16.800
Jeung Robert Real Keur Dipoto KU journalist BM Diah
00:04:23.500
A. A. h. S. A
00:04:28.500
The Board of Destination Force 66 A where the people resistant TEU
00:04:35.800
USA Ngalaksanakeun Kawarti The establishment of Terminal Council Force 36 data hundreds
00:04:42.100
Sakaligus ogé Musawarah Taurus Force 66 ning Gara-Gara Turahmi hundreds
00:04:46.200
Our 9 Marat 2002 in the Flower City hall of Cipanas
00:04:58.000
The Pacet of Kabupaten Cianjur Sunda Ciranjang Cianjur
00:05:03.900
Jeung mass ANU calculated paid Tina location Market Ieu Sabab
00:05:09.900
Nyadiakeun Room A said Nyoba Maksakeun Pangwangunan Market
00:05:14.700
ANU still be packaged with two Urang Nu considered mandankeun worth Ari
00:05:18.700
Sababna mah
00:05:24.400
Grateful for Alexander my broadcast ANU Mancen duty Ngahaturkeun Mrs Kana
00:05:31.700
Word Sandina assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatu Greetings Padilla rata in the ultimate
00:05:36.100
In Warta Sunda simkuring endog salted angklung mancen task Sekaten
00:05:40.100
Mrs Na perhatosanana wa Babar natural Ka
00:00:27.700
cat unggah iwa baru patung sampurasun panisan tatapa lilis ari
00:00:30.900
sim kuring ngajaga di wa khas sunda nu baris kadugikeun
00:00:35.600
bela-bela na sabudeureun kota ka bewara nu 90
00:00:45.400
jurusan pendidikan bahasa jeung sastra indonesia na sarjana lebaran jeung
00:00:52.000
paska jeung universitas suryakencana cianjur saku dua pati sunda 2011
00:00:57.500
ngagelar seminar internasional dina kemah usaha pembinaan identitas budaya sunda
00:00:58.200
dalam kebalen
00:01:04.700
amir khan salah sahiji program gawe assassin di paduli lingkungan
00:01:08.500
hidup sawatara waktu ka tukang di kawasan hutan kota cianjur
00:01:14.400
kantor hidup nya ogé patut a suku bu surya sebutan
00:01:20.500
salah sahiji tukang gawe hiasan singa nyaeta kapedulian ka lingkungan
00:01:25.700
salaku eta sabtu 24 desember 2011 di kawasan hutan kota
00:01:30.300
cianjur singget tur bareng jeung kantor lingkungan hidup alas tuliskan
00:01:34.700
ogé patut a subuh unsur ulang barakatuh sampurasun kang eta
00:01:38.900
kumaha daraman patepang di samsung kuring ngan boga dua sunda
00:01:46.700
dibariskeun bewara-bewara sabudeureun kota cianjur kata sunda anu salengkepna ka
00:01:53.000
rupinder ema wanita ratusan pendidikan kabupaten cianjur anu di sagara
00:01:58.200
keun jumaah 9 maret 2012 lumangsung di gedung guru indonesia
00:02:04.800
duanana nyaéta megatkeun tali silaturahmi dharma wanita tua didikan ku
00:02:10.200
patency anggota anu salajengna fahri salila diwanoh ku masarakat dina
00:02:16.100
unit bisnis pasar ikan san barang saptu 9 dieu pikeun
00:02:19.800
tarasi di kantor keneh pa h rinci raya sukabumi rancagoong
00:02:25.800
cianjur unit bisnis pastry manuk ku spesialis arisan barang kiwari
00:02:31.300
geus nambahan kakuatan di pamiarsa bupati cianjur sanaha di kaca
00:02:36.600
p muhtar solihin dihadiran kagiatan rapat musrembang sarupi di pamarentah
00:02:42.200
daerah kabupaten cianjur jawa barat 2002 wisata di gedong qingzhou
00:02:46.900
cipanaspacet ka bupati cianjur dihadiran ogé ku komisi di gardu
00:02:50.400
anjur saku na sarta para bupati
00:02:57.300
nikita villa green hill cipanaspacet haji kecap natal solokan bupati
00:03:01.400
cianjur dibarengan ku ketua komisi hiji anggota di peru sarta
00:03:08.000
kapala maksa divisi lingkungan indit senen ke asmara th 2002
00:03:14.200
ngasahkeun bantuan 2500 di ditantang ka masarakat desa cikoneng kecamatan
00:03:18.400
cibeber dipuseurkeun di kota pasantren lumba luluh
00:03:25.000
yayasan sinet senin 12 maret 2012 ngalaksanakeun salah sahiji program
00:03:29.800
kerja di tiiseun kulan hidupku cerama selatan bantuan 2500 bibit
00:03:33.600
tatangkalan ka masarakat di désa urang katelah agus dokter ti
00:03:38.300
sababaraha spesialis nu hiji di hiji wadah nu disebut kesehatan
00:03:44.900
sosial indonesia aya aturan anu diala ku dedi green ra
00:03:49.800
minggu sawah marat 2002 as nyaeta tepatna di universitas ka
00:03:55.800
mangsa jalan terusan halimun 42 bandung diluuhan ku ketua 60
00:04:02.600
ku tapi sia oge tamu undangan lianna di barat anu
00:04:09.500
to wewengkon anu dibikeun ku partéy pulitik arrahya casey datang
00:04:16.800
jeung robert nyata keur dipoto ku wartawan bm diah
00:04:23.500
anti aging pas mita aya s-an warta sunda anu salengkepna
00:04:28.500
dewan pengurus angkatan tujuan 66 a mana teu tahan rakyat
00:04:35.800
usa ngalaksanakeun kawarti pembentukan dewan terminal angkatan 36 data ratusan
00:04:42.100
sakaligus ogé musawarah taurus angkatan 66 ning gara-gara turahmi ratusan
00:04:46.200
jumaah 9 marat 2002 kita di aula kota bunga cipanas
00:04:58.000
pacet kabupaten cianjur sunda ciranjang cianjur bentrok antara para gan
00:05:03.900
jeung massa anu dikira dibayar tina lokasi pasar ieu sabab
00:05:09.900
pihak nyadiakeun kamar a kata kata nyoba maksakeun pangwangunan pasar
00:05:14.700
anu masih dipaké dua urang nu dianggap diamankeun patut ari
00:05:18.700
sababna mah sakitu bewara anu
00:05:24.400
syukuri alexander siaran ku anu mancen tugas ngahaturkeun nuhun kana
00:05:31.700
kata sandina assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu salam padilla rata di pamungkas
00:05:36.100
di warta sunda simkuring endog asin angklung mancen tugas sekaten
00:05:40.100
ku nuhun kana perhatosanana wa babar ka alam
00:00:27.700
cat unggah iwa baru patung sampurasun panisan tatapa lilis ari
00:00:30.900
sim kuring ngajaga di wa khas sunda nu baris kadugikeun
00:00:35.600
bela-bela na sabudeureun kota ka bewara nu 90
00:00:45.400
jurusan pendidikan bahasa jeung sastra indonesia na sarjana lebaran jeung
00:00:52.000
paska jeung universitas suryakencana cianjur saku dua pati sunda 2011
00:00:57.500
ngagelar seminar internasional dina kemah usaha pembinaan identitas budaya sunda
00:00:58.200
dalam kebalen
00:01:04.700
amir khan salah sahiji program gawe assassin di paduli lingkungan
00:01:08.500
hidup sawatara waktu ka tukang di kawasan hutan kota cianjur
00:01:14.400
kantor hidup nya ogé patut a suku bu surya sebutan
00:01:20.500
salah sahiji tukang gawe hiasan singa nyaeta kapedulian ka lingkungan
00:01:25.700
salaku eta sabtu 24 desember 2011 di kawasan hutan kota
00:01:30.300
cianjur singget tur bareng jeung kantor lingkungan hidup alas tuliskan
00:01:34.700
ogé patut a subuh unsur ulang barakatuh sampurasun kang eta
00:01:38.900
kumaha daraman patepang di samsung kuring ngan boga dua sunda
00:01:46.700
dibariskeun bewara-bewara sabudeureun kota cianjur kata sunda anu salengkepna ka
00:01:53.000
rupinder ema wanita ratusan pendidikan kabupaten cianjur anu di sagara
00:01:58.200
keun jumaah 9 maret 2012 lumangsung di gedung guru indonesia
00:02:04.800
duanana nyaéta megatkeun tali silaturahmi dharma wanita tua didikan ku
00:02:10.200
patency anggota anu salajengna fahri salila diwanoh ku masarakat dina
00:02:16.100
unit bisnis pasar ikan san barang saptu 9 dieu pikeun
00:02:19.800
tarasi di kantor keneh pa h rinci raya sukabumi rancagoong
00:02:25.800
cianjur unit bisnis pastry manuk ku spesialis arisan barang kiwari
00:02:31.300
geus nambahan kakuatan di pamiarsa bupati cianjur sanaha di kaca
00:02:36.600
p muhtar solihin dihadiran kagiatan rapat musrembang sarupi di pamarentah
00:02:42.200
daerah kabupaten cianjur jawa barat 2002 wisata di gedong qingzhou
00:02:46.900
cipanaspacet ka bupati cianjur dihadiran ogé ku komisi di gardu
00:02:50.400
anjur saku na sarta para bupati
00:02:57.300
nikita villa green hill cipanaspacet haji kecap natal solokan bupati
00:03:01.400
cianjur dibarengan ku ketua komisi hiji anggota di peru sarta
00:03:08.000
kapala maksa divisi lingkungan indit senen ke asmara th 2002
00:03:14.200
ngasahkeun bantuan 2500 di ditantang ka masarakat desa cikoneng kecamatan
00:03:18.400
cibeber dipuseurkeun di kota pasantren lumba luluh
00:03:25.000
yayasan sinet senin 12 maret 2012 ngalaksanakeun salah sahiji program
00:03:29.800
kerja di tiiseun kulan hidupku cerama selatan bantuan 2500 bibit
00:03:33.600
tatangkalan ka masarakat di désa urang katelah agus dokter ti
00:03:38.300
sababaraha spesialis nu hiji di hiji wadah nu disebut kesehatan
00:03:44.900
sosial indonesia aya aturan anu diala ku dedi green ra
00:03:49.800
minggu sawah marat 2002 as nyaeta tepatna di universitas ka
00:03:55.800
mangsa jalan terusan halimun 42 bandung diluuhan ku ketua 60
00:04:02.600
ku tapi sia oge tamu undangan lianna di barat anu
00:04:09.500
to wewengkon anu dibikeun ku partéy pulitik arrahya casey datang
00:04:16.800
jeung robert nyata keur dipoto ku wartawan bm diah
00:04:23.500
anti aging pas mita aya s-an warta sunda anu salengkepna
00:04:28.500
dewan pengurus angkatan tujuan 66 a mana teu tahan rakyat
00:04:35.800
usa ngalaksanakeun kawarti pembentukan dewan terminal angkatan 36 data ratusan
00:04:42.100
sakaligus ogé musawarah taurus angkatan 66 ning gara-gara turahmi ratusan
00:04:46.200
jumaah 9 marat 2002 kita di aula kota bunga cipanas
00:04:58.000
pacet kabupaten cianjur sunda ciranjang cianjur bentrok antara para gan
00:05:03.900
jeung massa anu dikira dibayar tina lokasi pasar ieu sabab
00:05:09.900
pihak nyadiakeun kamar a kata kata nyoba maksakeun pangwangunan pasar
00:05:14.700
anu masih dipaké dua urang nu dianggap diamankeun patut ari
00:05:18.700
sababna mah sakitu bewara anu
00:05:24.400
syukuri alexander siaran ku anu mancen tugas ngahaturkeun nuhun kana
00:05:31.700
kata sandina assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu salam padilla rata di pamungkas
00:05:36.100
di warta sunda simkuring endog asin angklung mancen tugas sekaten
00:05:40.100
ku nuhun kana perhatosanana wa babar ka alam