• Details
  • Transcript


25 Jun 2019

Click on icon to select language title.
Video tags are automatically extracted using advanced Natural Language Processing (NLP)

Captions are automatically generated using Speech Recognition AI
Start
End
Caption
00:00:16.500
derek tingjatan rasyid reskrimum polda jatim nemokna rongko nem menungsa
00:00:21.300
nang jero sumur olasenta daerah aturan sepanjang sidoarjo mayit misterio
00:00:25.900
sales barek rongko iku dipetik korban rajapati polahe dibroki ambek
00:00:28.800
lemah gragal karo ditutupi cor-coran semen beton
00:00:39.300
ditemokno i rongko menungsa iku mulane teko repot ani masyarakat
00:00:43.500
nduk sakit ran anggon summer lawas ndok kawasan kelurahan sepanjang
00:00:49.500
sidoarjo konformasi iku pulisi maringono nekani nggon kedadean marek nyisiri
00:00:54.000
pirang-pirang sumur sing onok nduk kono pulisi nyurigai salah siji
00:00:59.100
tomor sing kondisine cor-coran beton lapas dibongkar pulisi nemokno mayite
00:01:01.100
manungsa sing wis garek ronggo nita
00:01:07.400
kasuki 3 jatanras ditreskrimum polda jatim a kabeb hobibet ampunan
00:01:12.300
ngomong kondisi mayite dewek area balung kaya tengkorak balung pupu
00:01:17.500
kentol tangan mbarek sikil untunge clono dowo mari kau sing
00:01:21.800
dikei korban sing wuta dibedhek kuwat mayit sing wis kerep
00:01:26.900
balung to iku korban rajapati saliyane dibruki lemah geragas umur-lawas
00:01:31.200
iku yadi cormer beton semen sing dibedakake ngilangno tlacak itu
00:01:35.900
aku ing rue identitas maretini flamini mayit patugas nekan altim
00:01:41.200
disaster victim potentiation subdit jatanras yo nggawe telung tim penilai
00:01:47.200
identitase korban barek keluargane deep lakune isok ditelisik ndelok cara
00:01:51.200
mateni maring gon mbuwang mayite korban pulisi mbedhek pelaku rojopati
00:01:56.000
miris iku dilakokno luwih teko wong siji agustiawan jati
00:02:05.700
gak isok nglangi salah sijine santri mati klelep nang kolam
00:02:09.800
banyu anjlok ottawa air terjun alam kandung kecamatan rejotangan kabupaten
00:02:14.300
tulungagung korban sing kalebu murid madrasah aliyah ndok pondok pesantren
00:02:18.800
nganjuk iki matek phase nanatu minangka lampau anjlok mbarek arek
00:02:19.600
telu koncone
00:02:27.500
wong tim teko nang nggon wisata banyu anjlok utawa air
00:02:31.600
terjun alam kandung digegerno ambek please salah sijine arek enom
00:02:36.700
sekolah madrasah aliyah nang vidio amatir sing direkam ambek wong
00:02:40.500
sing nglèncèr ketok warga mbarik para wong teknik manggon kono
00:02:45.800
nglakokno evakuasi mayite ayatul fadli arek nom toko desa tawangsari
00:02:50.500
kecamatan kedung amba kabupaten nganjuk korban klebu salah sijine santri
00:02:57.300
klas11 madrasah aliando pondok pesantren miftahul mubtadiin kabupatèn nganjuk cariikan
00:03:01.800
koncone korban sak gurunge klelep korban barek deke karo loro
00:03:06.200
koncone liyane pithik nang banyu anjlok alam kandung ndelok arek
00:03:09.600
telu kancane seneng seneng nglangi korban sing gak isok nglangi
00:03:14.400
melok-melok dulinan nang kolam banyu anjlok karepe kepengin sinau mani
00:03:18.700
tapi korban malah balap sampèk nang dhasar ika lanting jerone
00:03:19.400
wolung meter
00:03:24.800
blok korban klelep arek telu kancane nyacak nulungi korban tapi
00:03:29.700
saking jrone kolam banyu anjlok nggarakno nyowone korbanke isok ditulungi
00:03:34.700
mayite korban langsung diidentifikasi mbarek dipisa njaba nang kamar mayit
00:03:39.300
rumah sakit umum dokter iskak tulngagung agus bondan emapat imron
00:03:47.900
top rank sing meh mangan korban jiwa kedadenan calor kethul
00:03:52.800
perobolinggo arek enom loro goncengan numpak bronpit protolan ditabrak propodal
00:03:57.200
toko harapan 1 korban catu nemen apa kowe poli keplindes
00:04:01.000
band prau tolak orban langsung dievakuasi nang rumah sakit sing
00:04:10.400
biomini iki keadaane korban tabrakan sing letak nang tengah embong
00:04:15.400
jalur ke derajat kabupaten probolinggo kemis uri mau nang video
00:04:19.100
sing dijupuk warga iku ketok salah sijine korban tabrakan sing
00:04:24.600
dieruhi jenenge abdul likur taun warga kebonsari kutha probolinggo bletak
00:04:29.800
nang tengah embong sakmarine ditabrak damkar auto teko harapakan maringono
00:04:34.200
purbani dievakuasi no rumah sakit dokter muhammad saleh kutha probolinggo
00:04:38.000
aturan iki dewe kawitane pas loro korban ya iku sony
00:04:42.700
gletjer taun warga lecet kabupaten probolinggo mbarek abdur warga kelurahan
00:04:48.400
kebonsari kutha probolingga sing goncengan numpak bronfit matic protolan mlaku
00:04:52.400
tokopedo lapi ngalor tepak nang ngisore tetep proyek tol jalur
00:04:57.300
kidul ajar arah papakan metu montor prau tudam nomer pulisi
00:05:02.300
al8 enol 37 yèn sing disupiri yudi warga pesuruan apa
00:05:03.700
nyalip montor nangarepe
00:05:08.300
polahe keneng enan montor dam praoto iku langsung nubruk marik
00:05:13.200
nyerat korban-korban catu nemen nang bokong sampek garek bisa balunge
00:05:18.300
polahe keserat pirang-pirang meter jare soni koncone korban sing nyetir
00:05:23.000
bom pitikku paccon kitty mlaku ujuk-ujuk ono / autodromo lengen
00:05:28.500
lan terus nyobo bronfit sampek saiki perkara lakalantas iki ditandhangi
00:05:33.300
ambek unit wakapolres kono saliyane namanu loro kendharaan sing tabrakan
00:05:38.700
iku supire prau toyo digowo nang mapolres dipriksa bolivia paring
00:05:39.900
pahlevi getafe
00:05:48.000
cak-ning salah sijine prau todam mawa temah oro benggoling nang
00:05:52.300
dalan lingkar selatan kutha ngawi slametane nang kedadéan iki supir
00:05:56.800
efek blahi slamet kedadean ciloko iki goro-gorone aspan burine proto
00:05:59.500
cuklek dadine mlakune perotok imbang
00:06:08.000
kedadeyan cilaka ijen iki mlaku nang dalan lingkar dedol kutho
00:06:11.800
ngawi apake nang jalur ringrut sing mlebu nang desa klitik
00:06:16.000
kecamatan geneng ngawi praoto dan sing momot lemah urug iku
00:06:20.500
gole mbarek mangan separo awake embong kedadean iki kawitane pas
00:06:24.800
prau todam sing disupiri priyanto dasar tepas kecamatan geneng ngawi
00:06:29.500
momot lemah urut saka enggon tambang kawon singapi ngetan nang
00:06:32.700
kulon pas apik ngirim lemah urug nang proyek double track
00:06:37.900
duk wilayah kedunggalar sampek nang nggon kedadeyan pad banbury kiwone
00:06:42.100
prau cucuk lek dadine prau tone miring terus nguling slamete
00:06:46.600
nang kedadeyan iki priyanto supire prau tugak catu apa-apa mbarek
00:06:51.200
baik almet lemah urutane utah nang pinggir embong gedhe goro-goro
00:06:54.900
kedadean ciloko iki lalu lintas final jalur iki sempet macap
00:06:58.800
barek petugas of lantas polres ngawi kapeksa nggawe sistem buka
00:07:04.100
perkara ciloko lan lintas iki langsung ditandangi ambek petugas laka
00:07:10.000
lantas polres ngawi sauntara praoto damsing golèk langsung dievakuasi herpin
00:07:11.100
pranoto jete
00:07:18.300
derek tabran best pegawe weke pabrik plexus merek sony indo
00:07:22.100
dalam to juru halal or penang malaysia arane uwong 8
00:07:27.600
warganegara indonesia magnetic antarane warga kecamatan masaran kabupaten madiun la
00:07:31.500
keluarga korban sing krungu sempat sal kambek ngarep mayite korban
00:07:34.300
dangdi mulihake isok nang dikubur
00:07:45.400
suasana susah ngemuli omahe mariamman dokteran simulut radosan prunggahan desa
00:07:50.800
mejayan kecamatan mejayan kabupaten mediun pirang-pirang warga ketok masang terop
00:07:54.700
entuk ngarep omahe wong tuane titik katin aksi iku titik
00:07:57.700
ati nasi dadi salah siji korban teko wong wolu warga
00:08:02.700
negara indonesia sing matek pole tabrakan best pegawéné pabrik plexus
00:08:06.800
merek sony induk kawasan dalam to juru halal or penang
00:08:13.200
malaysia dina selasa tanggal 24 oktober wingi mariamman bapake diti
00:08:18.100
krungu anake katut dadi korban sakmarine dikandani kantor pajak induk
00:08:23.400
jogjakarta kira-kira jam lima sore an tapi kepastian materi korban
00:08:28.000
dieruhi kira-kira jam setengah sewelas bengi sakmarine bapake ditelpon teka
00:08:34.300
pihak malaysia titik katin aksi dibudang nyambutgawe ndok malaysia 50
00:08:38.800
sak wulan wingi sakliyane niat mergawe ndok malaysia titik yo
00:08:39.400
pengen ngekek
00:08:43.800
bojone sing luwih dhisik nyambutgawe ndok negeri jiran ketetan wingi
00:08:48.100
abii bae takdir ngomong liya titik ati nangsi sing wis
00:08:52.600
nyiapake nemoni bojone minggu meneh tibakno diceluk sing kuwasa disik
00:08:56.700
pas muksa lan apik cocok kanggo nyambut gawéné sing ditumpaki
00:09:01.900
tabrakan merek pik liya sadurunge krungu kabar susah iku wong
00:09:06.400
tuwane korban yo gak nduwe firasat opo-opo umahe pas delok
00:09:10.600
montor molok anak mbarepe titik sing umuré rong taun sempet
00:09:14.400
ngomong lek ibuke apem oleh merek numpak montor muluk iku
00:09:19.800
saliyane ninggalno wongtua mbarek adhike titik yo ninggalno anak siji
00:09:25.100
umur rong taun naila mutiara bojone roni nasution sing wis
00:09:30.700
taunan nyambutgawe dadi sopir forklip pihak keluargane nyong iklasno matei
00:09:35.400
korban sing kenek molo iku keluarga emeh ngarep mayite korban
00:09:39.000
dangdi mulih na isuk ndang diko pondok kampunge
00:09:40.300
apa pragaan
00:09:49.700
teknik mangan panganane bancaan kulon wong sak dusun duk desa
00:09:55.000
plandi kecamatan wonosari kabupaten malang keracunan 11 warga sing mari
00:09:58.900
mangan seko pancen iku mutah-mutah marang murod tampak kutu diplayokna
00:09:59.500
untuk puskesmas
00:10:09.600
ngene iki kondisine korban keracunan masal sakmarine mangan bancaan ndhuk
00:10:14.100
salah siji warga desa plandi kecamatan wonosari kabupaten malang sing
00:10:20.000
nganakno acara khataman alquran ayat pirang-pirang jam sakmarine mangan sego
00:10:24.600
bancaan iku kulon wong-wong iku ngrasakno petenge munek-munek mu tamut
00:10:29.900
ahmad murodi wong meh dosa sing keracunan iku langsung nekani
00:10:36.000
puskesmas wonosari ing entuk nora mutan media akeh-akehe warga iku
00:10:40.800
ngrasakno wetenge munek-munek sakmarine mangan endhog sing dimasak bali endhog
00:10:45.700
iku malah ana wong sakluarga sing keracunan kaya mangan panganan
00:10:50.400
iku samiran salah siji korban ngaku wetenge mules sakmarine mangan
00:10:54.800
endhog toko panganan paling cantik digawa molek iku anake sing
00:10:57.800
melok mangan yo katut dadi korban sampeyan wis telung dina
00:11:03.000
iki ngamar ruk puskesmas boleh kennedy ari utawa mencret tanggale
00:11:04.200
onok wong 27
00:11:08.300
warga desa plandi sing keracunan mulai arek cilik-cilik sampe wong
00:11:12.400
gerang tapi teko wong 27 iku wong sulas wis dientuki
00:11:17.100
moleh pola dipiji sehat wong 15e dirham oto christmast merek
00:11:23.000
wong siji kapeksa dirojok rumasakit hashtag rata puskesmas wonosari yo
00:11:27.700
teknologi sebab keracunan massal iku merek njupuk conto momotani korban
00:11:32.200
polahe pasirepan tandha polsek ono sahari barang bukti panganane wit
00:11:34.000
gak onok hairul anwar
00:11:42.500
arawat bacilli skolah kawas tuesday nang situbondo dibedhek dadi korban
00:11:46.800
malpraktek nang rumah sakit jembar iwak sepat buntute bundel cetak
00:11:48.400
telat pajak nalika liyane