• Details
  • Transcript


25 Jun 2019

Video tags are automatically extracted using advanced Natural Language Processing (NLP)

Captions are automatically generated using Speech Recognition AI
Start
End
Caption
00:00:16.500
derek tingjatan rasyid reskrimum polda jatim nemokna rongko nem menungsa
00:00:21.300
nang jero sumur olasenta daerah aturan sepanjang sidoarjo mayit misterio
00:00:25.900
sales barek rongko iku dipetik korban rajapati polahe dibroki ambek
00:00:28.800
lemah gragal karo ditutupi cor-coran semen beton
00:00:39.300
ditemokno i rongko menungsa iku mulane teko repot ani masyarakat
00:00:43.500
nduk sakit ran anggon summer lawas ndok kawasan kelurahan sepanjang
00:00:49.500
sidoarjo konformasi iku pulisi maringono nekani nggon kedadean marek nyisiri
00:00:54.000
pirang-pirang sumur sing onok nduk kono pulisi nyurigai salah siji
00:00:59.100
tomor sing kondisine cor-coran beton lapas dibongkar pulisi nemokno mayite
00:01:01.100
manungsa sing wis garek ronggo nita
00:01:07.400
kasuki 3 jatanras ditreskrimum polda jatim a kabeb hobibet ampunan
00:01:12.300
ngomong kondisi mayite dewek area balung kaya tengkorak balung pupu
00:01:17.500
kentol tangan mbarek sikil untunge clono dowo mari kau sing
00:01:21.800
dikei korban sing wuta dibedhek kuwat mayit sing wis kerep
00:01:26.900
balung to iku korban rajapati saliyane dibruki lemah geragas umur-lawas
00:01:31.200
iku yadi cormer beton semen sing dibedakake ngilangno tlacak itu
00:01:35.900
aku ing rue identitas maretini flamini mayit patugas nekan altim
00:01:41.200
disaster victim potentiation subdit jatanras yo nggawe telung tim penilai
00:01:47.200
identitase korban barek keluargane deep lakune isok ditelisik ndelok cara
00:01:51.200
mateni maring gon mbuwang mayite korban pulisi mbedhek pelaku rojopati
00:01:56.000
miris iku dilakokno luwih teko wong siji agustiawan jati
00:02:05.700
gak isok nglangi salah sijine santri mati klelep nang kolam
00:02:09.800
banyu anjlok ottawa air terjun alam kandung kecamatan rejotangan kabupaten
00:02:14.300
tulungagung korban sing kalebu murid madrasah aliyah ndok pondok pesantren
00:02:18.800
nganjuk iki matek phase nanatu minangka lampau anjlok mbarek arek
00:02:19.600
telu koncone
00:02:27.500
wong tim teko nang nggon wisata banyu anjlok utawa air
00:02:31.600
terjun alam kandung digegerno ambek please salah sijine arek enom
00:02:36.700
sekolah madrasah aliyah nang vidio amatir sing direkam ambek wong
00:02:40.500
sing nglèncèr ketok warga mbarik para wong teknik manggon kono
00:02:45.800
nglakokno evakuasi mayite ayatul fadli arek nom toko desa tawangsari
00:02:50.500
kecamatan kedung amba kabupaten nganjuk korban klebu salah sijine santri
00:02:57.300
klas11 madrasah aliando pondok pesantren miftahul mubtadiin kabupatèn nganjuk cariikan
00:03:01.800
koncone korban sak gurunge klelep korban barek deke karo loro
00:03:06.200
koncone liyane pithik nang banyu anjlok alam kandung ndelok arek
00:03:09.600
telu kancane seneng seneng nglangi korban sing gak isok nglangi
00:03:14.400
melok-melok dulinan nang kolam banyu anjlok karepe kepengin sinau mani
00:03:18.700
tapi korban malah balap sampèk nang dhasar ika lanting jerone
00:03:19.400
wolung meter
00:03:24.800
blok korban klelep arek telu kancane nyacak nulungi korban tapi
00:03:29.700
saking jrone kolam banyu anjlok nggarakno nyowone korbanke isok ditulungi
00:03:34.700
mayite korban langsung diidentifikasi mbarek dipisa njaba nang kamar mayit
00:03:39.300
rumah sakit umum dokter iskak tulngagung agus bondan emapat imron
00:03:47.900
top rank sing meh mangan korban jiwa kedadenan calor kethul
00:03:52.800
perobolinggo arek enom loro goncengan numpak bronpit protolan ditabrak propodal
00:03:57.200
toko harapan 1 korban catu nemen apa kowe poli keplindes
00:04:01.000
band prau tolak orban langsung dievakuasi nang rumah sakit sing
00:04:10.400
biomini iki keadaane korban tabrakan sing letak nang tengah embong
00:04:15.400
jalur ke derajat kabupaten probolinggo kemis uri mau nang video
00:04:19.100
sing dijupuk warga iku ketok salah sijine korban tabrakan sing
00:04:24.600
dieruhi jenenge abdul likur taun warga kebonsari kutha probolinggo bletak
00:04:29.800
nang tengah embong sakmarine ditabrak damkar auto teko harapakan maringono
00:04:34.200
purbani dievakuasi no rumah sakit dokter muhammad saleh kutha probolinggo
00:04:38.000
aturan iki dewe kawitane pas loro korban ya iku sony
00:04:42.700
gletjer taun warga lecet kabupaten probolinggo mbarek abdur warga kelurahan
00:04:48.400
kebonsari kutha probolingga sing goncengan numpak bronfit matic protolan mlaku
00:04:52.400
tokopedo lapi ngalor tepak nang ngisore tetep proyek tol jalur
00:04:57.300
kidul ajar arah papakan metu montor prau tudam nomer pulisi
00:05:02.300
al8 enol 37 yèn sing disupiri yudi warga pesuruan apa
00:05:03.700
nyalip montor nangarepe
00:05:08.300
polahe keneng enan montor dam praoto iku langsung nubruk marik
00:05:13.200
nyerat korban-korban catu nemen nang bokong sampek garek bisa balunge
00:05:18.300
polahe keserat pirang-pirang meter jare soni koncone korban sing nyetir
00:05:23.000
bom pitikku paccon kitty mlaku ujuk-ujuk ono / autodromo lengen
00:05:28.500
lan terus nyobo bronfit sampek saiki perkara lakalantas iki ditandhangi
00:05:33.300
ambek unit wakapolres kono saliyane namanu loro kendharaan sing tabrakan
00:05:38.700
iku supire prau toyo digowo nang mapolres dipriksa bolivia paring
00:05:39.900
pahlevi getafe
00:05:48.000
cak-ning salah sijine prau todam mawa temah oro benggoling nang
00:05:52.300
dalan lingkar selatan kutha ngawi slametane nang kedadéan iki supir
00:05:56.800
efek blahi slamet kedadean ciloko iki goro-gorone aspan burine proto
00:05:59.500
cuklek dadine mlakune perotok imbang
00:06:08.000
kedadeyan cilaka ijen iki mlaku nang dalan lingkar dedol kutho
00:06:11.800
ngawi apake nang jalur ringrut sing mlebu nang desa klitik
00:06:16.000
kecamatan geneng ngawi praoto dan sing momot lemah urug iku
00:06:20.500
gole mbarek mangan separo awake embong kedadean iki kawitane pas
00:06:24.800
prau todam sing disupiri priyanto dasar tepas kecamatan geneng ngawi
00:06:29.500
momot lemah urut saka enggon tambang kawon singapi ngetan nang
00:06:32.700
kulon pas apik ngirim lemah urug nang proyek double track
00:06:37.900
duk wilayah kedunggalar sampek nang nggon kedadeyan pad banbury kiwone
00:06:42.100
prau cucuk lek dadine prau tone miring terus nguling slamete
00:06:46.600
nang kedadeyan iki priyanto supire prau tugak catu apa-apa mbarek
00:06:51.200
baik almet lemah urutane utah nang pinggir embong gedhe goro-goro
00:06:54.900
kedadean ciloko iki lalu lintas final jalur iki sempet macap
00:06:58.800
barek petugas of lantas polres ngawi kapeksa nggawe sistem buka
00:07:04.100
perkara ciloko lan lintas iki langsung ditandangi ambek petugas laka
00:07:10.000
lantas polres ngawi sauntara praoto damsing golèk langsung dievakuasi herpin
00:07:11.100
pranoto jete
00:07:18.300
derek tabran best pegawe weke pabrik plexus merek sony indo
00:07:22.100
dalam to juru halal or penang malaysia arane uwong 8
00:07:27.600
warganegara indonesia magnetic antarane warga kecamatan masaran kabupaten madiun la
00:07:31.500
keluarga korban sing krungu sempat sal kambek ngarep mayite korban
00:07:34.300
dangdi mulihake isok nang dikubur
00:07:45.400
suasana susah ngemuli omahe mariamman dokteran simulut radosan prunggahan desa
00:07:50.800
mejayan kecamatan mejayan kabupaten mediun pirang-pirang warga ketok masang terop
00:07:54.700
entuk ngarep omahe wong tuane titik katin aksi iku titik
00:07:57.700
ati nasi dadi salah siji korban teko wong wolu warga
00:08:02.700
negara indonesia sing matek pole tabrakan best pegawéné pabrik plexus
00:08:06.800
merek sony induk kawasan dalam to juru halal or penang
00:08:13.200
malaysia dina selasa tanggal 24 oktober wingi mariamman bapake diti
00:08:18.100
krungu anake katut dadi korban sakmarine dikandani kantor pajak induk
00:08:23.400
jogjakarta kira-kira jam lima sore an tapi kepastian materi korban
00:08:28.000
dieruhi kira-kira jam setengah sewelas bengi sakmarine bapake ditelpon teka
00:08:34.300
pihak malaysia titik katin aksi dibudang nyambutgawe ndok malaysia 50
00:08:38.800
sak wulan wingi sakliyane niat mergawe ndok malaysia titik yo
00:08:39.400
pengen ngekek
00:08:43.800
bojone sing luwih dhisik nyambutgawe ndok negeri jiran ketetan wingi
00:08:48.100
abii bae takdir ngomong liya titik ati nangsi sing wis
00:08:52.600
nyiapake nemoni bojone minggu meneh tibakno diceluk sing kuwasa disik
00:08:56.700
pas muksa lan apik cocok kanggo nyambut gawéné sing ditumpaki
00:09:01.900
tabrakan merek pik liya sadurunge krungu kabar susah iku wong
00:09:06.400
tuwane korban yo gak nduwe firasat opo-opo umahe pas delok
00:09:10.600
montor molok anak mbarepe titik sing umuré rong taun sempet
00:09:14.400
ngomong lek ibuke apem oleh merek numpak montor muluk iku
00:09:19.800
saliyane ninggalno wongtua mbarek adhike titik yo ninggalno anak siji
00:09:25.100
umur rong taun naila mutiara bojone roni nasution sing wis
00:09:30.700
taunan nyambutgawe dadi sopir forklip pihak keluargane nyong iklasno matei
00:09:35.400
korban sing kenek molo iku keluarga emeh ngarep mayite korban
00:09:39.000
dangdi mulih na isuk ndang diko pondok kampunge
00:09:40.300
apa pragaan
00:09:49.700
teknik mangan panganane bancaan kulon wong sak dusun duk desa
00:09:55.000
plandi kecamatan wonosari kabupaten malang keracunan 11 warga sing mari
00:09:58.900
mangan seko pancen iku mutah-mutah marang murod tampak kutu diplayokna
00:09:59.500
untuk puskesmas
00:10:09.600
ngene iki kondisine korban keracunan masal sakmarine mangan bancaan ndhuk
00:10:14.100
salah siji warga desa plandi kecamatan wonosari kabupaten malang sing
00:10:20.000
nganakno acara khataman alquran ayat pirang-pirang jam sakmarine mangan sego
00:10:24.600
bancaan iku kulon wong-wong iku ngrasakno petenge munek-munek mu tamut
00:10:29.900
ahmad murodi wong meh dosa sing keracunan iku langsung nekani
00:10:36.000
puskesmas wonosari ing entuk nora mutan media akeh-akehe warga iku
00:10:40.800
ngrasakno wetenge munek-munek sakmarine mangan endhog sing dimasak bali endhog
00:10:45.700
iku malah ana wong sakluarga sing keracunan kaya mangan panganan
00:10:50.400
iku samiran salah siji korban ngaku wetenge mules sakmarine mangan
00:10:54.800
endhog toko panganan paling cantik digawa molek iku anake sing
00:10:57.800
melok mangan yo katut dadi korban sampeyan wis telung dina
00:11:03.000
iki ngamar ruk puskesmas boleh kennedy ari utawa mencret tanggale
00:11:04.200
onok wong 27
00:11:08.300
warga desa plandi sing keracunan mulai arek cilik-cilik sampe wong
00:11:12.400
gerang tapi teko wong 27 iku wong sulas wis dientuki
00:11:17.100
moleh pola dipiji sehat wong 15e dirham oto christmast merek
00:11:23.000
wong siji kapeksa dirojok rumasakit hashtag rata puskesmas wonosari yo
00:11:27.700
teknologi sebab keracunan massal iku merek njupuk conto momotani korban
00:11:32.200
polahe pasirepan tandha polsek ono sahari barang bukti panganane wit
00:11:34.000
gak onok hairul anwar
00:11:42.500
arawat bacilli skolah kawas tuesday nang situbondo dibedhek dadi korban
00:11:46.800
malpraktek nang rumah sakit jembar iwak sepat buntute bundel cetak
00:11:48.400
telat pajak nalika liyane